Alcaldia

Comencem junts una nova legislatura 2019-2023, per a mi un tercera legislatura en qualitat d’alcaldessa , moltes  gràcies per la confiança que han depositat en mi, gràcies per l’oportunitat de continuar construint un poble amb la mirada posada en el futur.

Es Bellús el poble on vaig nàixer, on vaig créixer  i és el poble al que torne cada dia, després del treball , d’estàncies fora , de viatges… És el lloc que m’aporta la temprança, la pau, la tranquil·litat, la seguretat , la companyia necessària per a viure dia a dia.

Visquem una situació global complicada per el que representa el repte demogràfic i el despoblament, a mes de que hem de desenvolupar nous models productius i socials més sostenibles i ecològics , respectuosos amb el medi ambient.

Enmig d’aquesta situació és un privilegi viure en Bellús i cal posar en valor les avantatges que aporta un poble rural i menut com el nostre, un poble senzill, natural, i amable que ens convida a prendre consciència a creure en la quantitat de possibilitats que tenim encara pendent d’explorar. Ser i estar rodejats de naturalesa, fonts , manantials , recursos naturals  que aporten qualitat de vida representatives i significatives de les zones rurals , és d’un valor incalculable.

Bellús és el nostre patrimoni,  la gent, les festes, la cultura, l’educació, el territori  i el nostre objectiu serà cuidar i crear infraestructures i circumstàncies per a millorar i créixer junts.

Agrair  l’entusiasme dels companys d’equip de govern Ana, Bastian, Mª Carmen, Mario e Isabel que junt amb els  treballadors de l’ajuntament formem un equip insuperable.

Quede a la vostra disposició , estem disponibles per acompanyar, escoltar i sentir a tots i cada u dels veïns i veïnes, cada dia, cada moment.

 

Per acomiadar-me , compartisc una reflexió, que no es meva sinó de San Agustí.

“La esperanza tiene dos preciosos hijos: sus nombres son enfado y valor; enfado al ver cómo son las cosas y valor para no permitir que continúen así”

 

Visca Bellús!!!!!

 

 

         Susana Navarro Ferrando.